Telefon hívásadat feldolgozó és elemző rendszer
×

Taxawin

Költségcsökkentés hatékonyanGyors és hatékony vállalati telefondíj elszámoló rendszer


A vállalati telekommunikációs kiadások jelentős részét teszi ki a telefonköltség. De honnan tudhatjuk, hogy csak és kizárólag az üzleti célú telefonhívások után fizetünk? Az adózási szabályok értelmében a magáncélú telefonbeszélgetések után a munkáltatónak járulékfizetési kötelezettségei vannak, ennek az új szabályozásnak köszönhetően komoly költségekkel kell szembesülnie azon cégeknek, akik nem szabályozzák körültekintően a telefonhasználatot.
A megoldás a magánhívások elkülönítése a többi hívástól. Mégis hogyan tehető ez meg?

A válasz a Taxawin!

A Taxawin vállalati telefondíj elszámoló rendszer, melynek segítségével a magán- és az üzleti hívások hatékonyan elkülöníthetők, részletes, illetve összesített kimutatások készíthetők egy adott mellékre, fővonalra, személyi- vagy témakódra, és szervezeti egységre vonatkozóan. Az így kiválogatott magánhívások díjai korrekt arányban oszthatók el a dolgozók között.
A rendszer képes a mobiltelefonok forgalmának követésére a szolgáltatótól kapott elektronikus részletező alapján. A magán és az üzleti hívások tehát nem csak az alközponton különíthetőek el hatékonyan, ezáltal a GSM-költségek csökkentésére is van lehetőség.
Egyszerű árazás. Egy adott fővonalhoz tartozó előfizetői, illetve percdíjak könnyedén beállíthatók, valamint lehetőség van különböző szolgáltatói kedvezmények megadására, így a rendszer a lehető legpontosabb képet szolgáltatja a telefonforgalomról.
A Taxawin CallBack kiegészítő szolgáltatás segítségével nyomon követhetők a nem fogadott hívások. A Taxawin adatbázisából megjeleníti az elmulasztott hívás adatait (név, telefonszám időpont), így vissza lehet hívni az adott számot. Ezzel növelhető a dolgozók, illetve a cég hatékonysága.
A Taxawin netServer kiegészítő szolgáltatással webes felületen készíthetők el a különböző listák, riportok, így bármikor, bárhol hozzáférhetők a hívások adatai.
A rendszer a felmerülő igényeknek megfelelően szabható testre, a mellékszámok, illetve a szükséges modulok (hotel szolgáltatás, Taxawin CallBack, Taxawin netServer) alapján.